skim situatie
Scanbaar
Geblokkeerd
RFID scanner
RFID-chips groeien in populariteit, omdat de technologie zich verspreidt over meerdere industrieën.
Voor de consument is deze technologie ingebed in creditcards, identiteitsbewijzen, paspoorten en meer.

Een kleine chip in deze producten kan draadloos communiceren met een (card)lezer en verzendt informatie om transacties te voltooien en hier maakt de digitale zakkenrollen gebruik van.

Gelukkig zijn er oplossingen die ervoor zorgen dat het uitgezonden signaal van de lezer wordt geblokkeerd.

C.S.D. Plastic Cards in Heerhugowaard is leverancier van RFID beschermingsproducten.Skimmen of skimming betekent dat uw betaalgegevens worden gekopieerd zonder dat u dat weet. Daarnaast kennen we digitaal zakkenrollen en dat is diefstal.

In de bankpas zit geen batterij. Een elektro-magnetisch veld, van de RFID scanner (de betaalautomaat), levert de voeding.
Met een (mobiele) betaalautomaat kan contactloos maximaal 25 euro worden overgeschreven, (dit kan maximaal 3x achter elkaar).

Bij contactloos zakkenrollen ben je er zelf bij en merkt het niet. Toon achteraf maar eens aan dat je niet 2 broodjes met koffie had besteld. Doe je aangifte bij de politie of bij de bank? Je zat toch op dat terras? En je hebt daar toch wat gegeten en gedronken?

Overal waar het druk is kunnen digitale zakkenrollers actief zijn. Denk aan de markt, beurs, bijeenkomsten, roltrap, Ook als iemand in een drukke straat tegen de looprichting ingaat. Wees op je hoede!. Op die manier loopt hij dicht langs veel mensen.

Hij/zij gebruikt een contactloze betaalautomaat in de kleding of tas en kan deze via een App en Bluetooth aansturen. Als iemand heeft betaald, start hij de volgende betaling.

Even een kleine uitleg:
RFID (Radio Frequency Identification). Denk b.v. aan je autosleutels) Scanbaar vanaf vele meters.

NFC (Near Field Communication) is de manier waarop informatie wordt uitgewisseld. Een kaart met NFC heeft twee extra functies ten opzichte van de bankkaart met een chip: voeding en communicatie. Scanbaar vanaf een paar cm.


Hoe werkt het en wat kan je er zelf tegen doen?
Digitaal zakkenrollen
overzicht blocking cards
Hoe kan je je beschermen tegen digitaal zakkenrollen?

Aluminium folie
Wikkel je kaart in aluminiumfolie, dat zorgt voor een minimale bescherming. (zie het als een noodoplossing).

Plastic card met blokkering van metaalfolie
Deze kaartjes hebben een ingebouwd metaalfolie laagje of zijn geheel van metaal gemaakt, die het scansignaal blokkeren. Nadeel hiervan is dat je twee kaartjes nodig hebt voor iedere NFC kaart. (1 voor en 1 achter de te beschermen kaart) Deze beschermingskaarten wordt niet door ons geleverd).

Goede oplossing
Beschermhoesje
Het beschermhoesje zorgt ervoor dat het scansignaal niet door het hoesje komt en daardoor is je
bank/creditcard beschermd als deze in het hoesje zit.
Elke kaart in z'n eigen hoesje. Nadeel hiervan is dat je de betreffende kaart uit de portemonnee en hoesje moet halen op te betalen en daarna in omgekeerde volgorde weer in je portemonnee te plaatsen.


Prima oplossing
Gold Secure Sleeves®
Top beschermhoesje
Gold Secure Sleeves® staan vermeld in de GSA-FIPS Approved Products List van de Verenigde Staten van Amerika (Government Services Administration), die voldoen aan de eisen om het lezen van contactloze RFID-chips te voorkomen. Made in USA. Ook hierbij het nadeel dat je de kaart uit de portemonnee en hoesje moet halen alvorens te gebruiken en daarna in omgekeerde volgorde weer terug moet plaatsen in je portemonnee.


Uitstekende oplossingen
Plastic card met
elektromagnetische storingstechnologie (E-field protection)
Deze E-field technologie signaleert niet alleen mogelijke scanningsgevaren maar zorgt er ook voor dat het het RFID chipsignaal verstoord wordt, waardoor de dieven geen contactloze verbinding kunnen krijgen met je bankpas enz.

We leveren de originele (3e generatie)
SignalVault Credit & Debit Card Protector

Met 1 SignalVault card bescherm je je portemonnee. Met 2 SignalVault kaarten in je portemonnee (zie toelichting op productpagina) heb je een uitstekende bescherming tegen digitaal zakkenrollen.


Ook leveren wij de originele  SKIMGUARD
Creeert een 90mm diepe,
360º E-Field™ bescherming rondom je kaarten en is extra voorzien van een ledlampje die bij ongewenst scannen gaat branden. Meer over deze unieke kaart op de productpagina.


CARDSHIELD RFID blocking card.
Eveneens uitgevoerd met E-field technologie. Voldoet prima ter bescherming van je kaarten.


Top oplossingen
Wij leveren de originele VAULTCARD TM
VaultCard Plastic card met
elektromagnetische storingstechnologie (E-field protection)
Met 1 kaart bescherm je je hele portemonnee.
De VaultCard reageert op een signaalsterkte die honderd keer kleiner is dan dat je RFID kaarten nodig hebben. VaultCard creëert dan een geavanceerd electromagnetisch storingssignaal dat RFID-lezen blokkeert.
Hoe sterker het signaal van de scanner, hoe sterker het storingssignaal dat de VaultCard genereert! Op deze manier blijven je credit cards, bankpassen enz beschermd, zelfs tegen de meest krachtige scansystemen.


De meest geavanceerde kaart is de ARMOURCARD
Biedt 24/7 actieve bescherming door een omringend krachtveld dat door de kaart zelf wordt geproduceerd. De ingebouwde batterij gaat ca 2 jaar mee. 1 knop bediening voor testen van batterijstatus, aan- en uitzetten. Lees meer over deze bijzondere kaart op de productpagina.


Het alternatief
Portemonnee met RFID bescherming
Portefeuille met RFID bescherming


Er zijn vele soorten en maten. Hoe groter, des te moeilijker te beschermen. Bij de meeste uitvoeringen zit een metaal (folie) laag gegebouwd. In dichtgevouwen toestand biedt dit een goede bescherming. Opengevouwen wordt de kans op scannen van de kaarten groter. Een portemonnee met metalen afscherming kan alleen tegen lage vermogens-scanners worden beschermd en alleen bij bepaalde hoeken.

Ons advies: gebruik naast deze ingebouwde bescherming ook beschermhoesjes of een Plastic card met
elektromagnetische storingstechnologie (E-field protection).
Dan weet u zeker dat u optimaal bent beschermd tegen digitaal zakkenrollen.

We leveren drie verschillende oplossingen voor RFID bescherming van je kaarten:
Losse aluminium kaarthouder
Portemonnee met ingebouwde aluminium kaarthouder
Portemonnee met ingebouwde RFID bescherming
Naar de productpagina

Home