voorbeeld scan situatie
Deze meneer gebruikt geen SKIMGUARD card.
De kaartgegevens
zijn scanbaar!

Veilg, geblokkeerd
door de SKIMGUARD
card
RFID scanner
Perfecte verdediging tegen digitaal zakkenrollen
knop betaling
Aantal Prijs
1 35,00
2 65,00
3 93,00
4 116,00
Prijs in Euro excl. 21% btw
Verzending binnen
Nederland 3,50
Artikelnr: SGC1
logo op voorraad
Staat dit logo op uw kaart, dan is bescherming
tegen ongewenst contactloos scannen
noodzakelijk!     
De SKIMGUARD beschermt !
naar startpagina rfid
Creeert een 90 mm diepe, 360º E-Field™ bescherming rondom je kaarten en is extra voorzien van een ledlampje die bij ongewenst scannen gaat branden.
SkimGuard's gepatenteerde technologie maakt andere vormen van contactloze kaartbeveiliging verouderd.
De SkimGuard Active-kaart bevat de nieuwste kaartafschermingstechnologie en creeert hiermee een 90 mm diepe 360º E-Field ™ bescherming rondom je betaalkaarten en identiteitsdocumenten.Je identiteits- en betaalkaartgegevens zijn kwetsbaar en worden blootgesteld aan digitale diefstal.

Betaalpasjes hebben NFC-technologie  (Near Field Communication) ingebouwd. Hierdoor kan je snel en gemakkelijk contactloos afrekenen met een betaalautomaat, maar is ook erg handig voor digitale zakkenrollers.

Met behulp van geavanceerde, compacte skimming-apparaten, kunnen dieven in de nabije omgeving, je kaartdetails in enkele seconden scannen (of skimmen). Binnen enkele minuten ben je gehackt, je identiteit ligt op straat en je kaartgegevens kunnen gebruikt worden om ongevraagde aankopen te doen. Zo gemakkelijk is het !


Om een verdediging op te bouwen tegen deze misdaden ontwikkelden senior consultants aan de Amerikaanse Crime Prevention Authority (NPCA) anti-skimming technologieën.

SkimGuard maakt gebruik van deze technologie (E-Field) om bescherming te bieden tegen scannen van je persoonlijke en financiële gegevens. SkimGuard is ook zelfstandig gecertificeerd om te voldoen aan Australian Standards (C-Tick)SkimGuards met E-Field bescherming
De rode led op de kaart gaat aan als er scanning activiteit plaatsvindt. Alle betaalkaarten binnen het E-Field ™ worden onzichtbaar voor een hacking apparaat.

Hoe het werkt E-Field bescherming?

De technologie van SkimGuard creëert een E-Field ™ - een elektronisch surroundveld dat onmiddellijk contactloze RFID-lezers en scanners detecteert. Zodra een potentieel bedreigend signaal is ontvangen, werkt SkimGuard onmiddellijk aan een 90 mm
E-Field ™, waardoor het RFID-chipsignaal gestoord wordt. Dit beschermt en beveiligt je persoonlijke gegevens tegen hackers.

Er komt geen batterij aan te pas. De SkimGuard gebruikt de kracht van de inkomende radiogolven om het rode waarschuwings LED-licht te laten branden en om het beschermde E-field te creëren. SkimGuard biedt permanente bescherming. Het is altijd actief, altijd geactiveerd en beschermt altijd je identiteit en kaartgegevens.


Voor in je portemonnee
of portefeuille
rfid signaal Logo CSD Plastic cards. Leverancier sinds 2000
Druk op het logo voor meer informatie over CSD Plastic Cards
SkimGuard: één van de beste oplossingen tegen digitaal zakkenrollen.
Aanrader !
CSD Plastic Cards ©
Skimcard active rfid blocking card kaart met 2 kluissleutels kaart met 2 kluissleutels overzicht blocking cards
SkimGuard in het kort:

• C Tick Certificering (Australië)
• Beschermt meerdere kaarten
• Batterijvrij
• 5 jaar levensduur
• 5 jaar fabrieksgarantie
• Optimale bescherming tegen digitaal zakkenrollen

De leveringsvoorwaarden en fabrieksgarantie van SKIMGUARD, zoals vermeld op hun website skimguard.co.uk, zijn van toepassing.